Bent u als bedrijf op zoek naar componenten of decoraties voor desserts, taarten enzovoorts? Dan bent u bij David Brown Catering aan het juiste adres. Over de hele wereld leveren wij verschillende productsoorten die als halffabricaat door de industrie verwerkt worden in eindproducten. Denk hierbij vooral aan verschillende soorten trifle sponges die in desserts en trifles worden verwerkt, verschillende soorten crumbs die ideaal zijn als lekkere krokante bodem en veel verschillende soorten decoraties. 


Het grotendeel van onze producten is uitermate geschikt als component in toetjes en taarten. Denk hierbij aan onze "Crumb" producten die een uitermate geschikte bodem maken voor veel desserts. Daarnaast is onze range sponge producten zeer geschikt als component voor veel soorten toetjes, taartjes enzovoorts.  

Onze "crumb' is in verschillende smaken en afmetingen verkrijgbaar. Ideaal als toevoeging of bodem voor een dessert.

Trifle sponges zijn goed te gebruiken als basis voor het klassieke Trifle dessert.  

Vierkante Trifle sponges in verschillende afmetingen en smaken verkrijgbaar.

De Sponge Discs zijn de perfecte componenten voor elk eenpersoons dessert. Ze zijn in verschillende smaken te verkrijgen. 


Veel van de producten van Jeurgens lenen zich uitstekend als decoratie. Denk hierbij aan diverse kleine formaten meringue producten en onze crumbs. Er is veel variatie mogelijk als het gaat om vorm en smaak. Onze meringue en crumb decoraties zijn daarnaast uitermate geschikt om te coaten. Met coatings, chocolade of cacaofantasie krijgt de decoratie een extra textuur en smaakbeleving. 

Heeft u vragen over de mogelijkheden van bepaalde vormen, ingrediënten of smaken? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Meringue Decoratie 

Gecoate decoratie

Crumb

Meringue leent zich uitstekend als decoratie voor allerlei desserts en toetjes. In vorm, smaak en kleur is er heel veel mogelijk.

De meringue decoraties en crumbs kunnen worden gecoat. Door de meringue en crumbs te voorzien van een laagje coating of chocolade wordt het nog meer speciaal en vooral lekker.

Onze crumbs zijn uitermate geschikt als decoratie voor desserts, ijs, taarten noem maar op