We mogen weer! 

Van 30 November tot en met 2 December 2021 kun je ons weer vinden op de Fi! Wij kijken er enorm naar uit al onze heerlijke en mooie producten weer aan jullie te laten zien en hier meer over te kunnen vertellen. Onze stand staat dit jaar in hal 4.1 en is te vinden onder standnummer 41A23.

Hopelijk zien we elkaar in Frankfurt, tot dan!

 

 


Jeurgens in de Mooi Laarbeek Krant!

Jeurgens staat in de Mooi Laarbeek Krant! Vanwege haar 100 jarig bestaan wijd de Mooi Laarbeek Krant in totaal 4 artikelen aan de verschillende afdelingen van Jeurgens die het bedrijf draaiende houden. Voor het eerste artikel blikt de Mooi Laarbeek Krant terug naar het begin van Jeurgens in 1921 en nemen zij een kijkje bij de afdelingen productontwikkeling en kwaliteit. 

Klik hier voor het artikel 


Ons hoofdgebouw wordt uitgebreid!

Al een tijdje zijn de voorbereidingen in gang gezet om ons hoofdgebouw in Beek en Donk uit te breiden. Langzamerhand zijn de contouren van het nieuwe gebouw zichtbaar aan het worden. Nu gaat het rap en het zal niet heel lang meer duren of er worden hier de lekkerste producten geproduceerd.

De productielijnen die in onze vestiging in Aarle-Rixtel nu nog volop draaien worden zodra het nieuwe gebouw af is overgeplaatst.


 

 

19-05 2021


Biscuit Bites

Nieuw in ons assortiment: Biscuit Bites. Heerlijke brosse en luchtige lange vinger stukjes gecoat met bruine of witte chocolade of cacaofantasie. Naast de coating kunnen de Biscuit Bites tevens combineert worden met een ruime variatie aan toppings. Denk hierbij aan kokos, vruchtenpoeders, cacaopoeder etc. 

Heeft u vragen over de mogelijkheden van bepaalde vormen, ingrediënten, smaken of decoraties? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. 

 

De foto's hieronder zijn maar een klein voorbeeld van alle mogelijkheden als het gaat om smaken, decoraties etc.

 

Donkere cacaofantasie coating of chocolade met cacaopoeder.

Witte cacaofantasie coating of chocolade met kokos.

Witte cacaofantasie coating of chocolade met aardbeienpoeder.

Witte cacaofantasie coating of witte chocolade.