Wie zijn wij?

Jeurgens is de producent  van kwalitatief hoogwaardige Biscuit, Banket en Meringue producten. Onze producten worden gepresenteerd in zowel het koekschap als in het Home-Baking schap.

Voor de vele industriële toepassingen van Biscuits, Banket en Meringue willen wij graag de meest innovatieve fabrikant zijn. In die zin vinden wij ons het hart en motor van deze industrieën!

Wij werken graag intensief samen met onze afnemers en partners. Uitgangspunt hierbij is uitstekende kwaliteit, innovatie en service.

Kwaliteit
Jeurgens streeft naar een hoog en constant kwaliteitsniveau. Onze werkwijzen en kwaliteitssystemen worden regelmatig getoetst door onafhankelijke instituten. Naast deze onafhankelijke kwaliteitsnormen integreert Jeurgens ook klantspecifieke kwaliteitsstandaarden in haar systemen.  

Innovatie
Productontwikkeling is voor Jeurgens erg belangrijk. Met name in Meringue producten spelen wij succesvol in op seizoenmogelijkheden en ontwikkelen wij continue specifieke producten voor de feestdagen.

Service
Onze medewerkers werken hard aan ons serviceniveau. Dat merkt u aan onze hoge leverperformance, de snelle reactie op uw vragen en het oplossen van eventuele problemen.