De traditionele Lange Vingers zijn langwerpige luchtige koekjes met aan de bovenkant een laagje suiker. De Lange Vingers ontstonden in de late vijftiende eeuw in Frankrijk en zijn vernoemd naar Boudoir. Het product wordt in veel recepten gebruikt, zoals: tiramisu, Charlotte en bijvoorbeeld een Trifle.

De traditionele Lange vingers zijn verkrijgbaar bij diverse retailers binnen en buiten Nederland. Naast de traditionele Lange Vingers zijn er ook andere varianten beschikbaar. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Jeurgens is toonaangevend met “Lange Vingers”. Wij kunnen met diverse recepturen snel inspelen op specifieke klantwensen. Met onze moderne en flexibele productie realiseren wij een zeer hoge leverperformance. Mogelijkheden zoals productie van biologische biscuit, liggen dan ook binnen ons bereik, zowel voor de consumentenmarkt als voor de industriële markt.

Lange vinger

Savoiardi

Kinder lange vinger

Langwerpige biscuits bestrooid met een suikerlaagje en heeft de inscriptie "Boudoir" aan de onderzijde. 

Savoiardi onderscheidt zich van de reguliere lange vinger in vorm en structuur. Savoiardi is groter en brosser van structuur.

De kinder lange vinger lijkt op een reguliere lange vinger maar dan zonder suikerlaagje. 

Kaneel lange vinger

De kaneel lange vinger is een reguliere lange vinger waarbij het suiker laagje is aangevuld met wat heerlijke kaneel. 

Biscuit Bites 

Nieuw in ons assortiment: Biscuit Bites. Gecoate langer vinger stukjes met verschillende toppings.

Lange vinger kwartjes

Wij zijn in staat om onze lange vingers te verkleinen. Dit maakt ze ideaal voor het gebruik in onder andere kleine desserts.

Nieuwe ontwikkelingen

Ondanks dat de lange vinger een koekje is dat al jaren in de schappen te vinden is, is dit zeker geen saai en ouderwets koekje. Door te blijven innoveren en combinaties te maken met leuke kleuren en smaken wordt dit nostalgische product steeds weer iets moderner en vooral erg lekker!

Zo is nu nieuw in ons assortiment: Biscuit Bites. Heerlijke brosse en luchtige stukjes lange vinger omhult met een chocolade coating en eventueel een topping. 

Wilt u hier meer informatie over? Klik dan op onderstaande button.