In 1921 begon Karel Jeurgens een kleine bakkerij in Aarle-Rixtel, waar hij op de traditionele wijze koek en banket maakte. In de jaren daarna groeide het bedrijf door van een kleine bakkerij naar een modern bedrijf. Deze groei kon onderandere tot stand komen, omdat Jeurgens destijds koos om de Lange Vinger als belangrijkste product te positioneren.
Dit bleek succesvol want inmiddels is Jeurgens uitgegroeid tot een internationaal opererende producent en exporteur van een breed assortiment koek en banket. De leiding van dit familiebedrijf is vandaag nog steeds in handen van de inmiddels derde generatie Jeurgens.
Naast Lange Vingers heeft Jeurgens zich de laatste jaren verder ontwikkeld als specialist in Meringue (schuimkoekjes) en andere biscuit en banket, zoals Bokkenpoten en Kokoskoeken. Daarnaast produceert Jeurgens ook biscuits en crumb, welke worden gebruikt als halffabricaat in toetjes en desserts. Ook hiermee is Jeurgens een belangrijke fabrikant op de Europese markt geworden.
Onze producten produceren wij zelf in onze moderne productielocaties in Aarle-Rixtel en Beek en Donk. De distributie verloopt rechtstreeks aan vele retailers, industrie en groothandels. Daarnaast hebben wij een aantal partnerships met grote importeurs, distributeurs en/of merkfabrikanten en worden onze producten hierdoor inmiddels wereldwijd gedistribueerd en verkocht.
Jeurgens hecht veel waarde aan een constructieve en intensieve samenwerking met onze afnemers en partners. Naast het leveren van producten met een hoog constant kwaliteitsniveau en een goede distributie zien wij innovatie als een belangrijke factor voor een succesvolle samenwerking.