Helemaal links is de 2e generatie Frans Jeurgens te zien en helemaal rechts 1e generatie en oprichter Karel Jeurgens. 

100 jaar geleden is het allemaal begonnen. Het familiebedrijf is in 1921 ontstaan in een bakkershuis in de buurt van De Opstal in Aarle-Rixtel. Omdat de grootvader van Frank Jeurgens (3e generatie Jeurgens die op dit moment de directie van het bedrijf op zich heeft genomen) op die plek geen broodbakker mocht zijn, begon hij met het bakken van koekjes. Een koekje wat vooral veel werd geproduceerd was de lange vinger. De bekende brosse langwerpige koekjes die zelfs na 100 jaar nog bij iedereen wel eens in de koektrommel te vinden zijn. Wat met een kleine productie begon breidde zich al snel uit tot een van de grootste producent van lange vingers over de hele wereld. Jeurgens is in deze 100 jaar met haar tijd mee gegaan en heeft naast de lange vinger nog meer producten binnen haar assortiment weten te krijgen. Zo is meringue naast de lange vinger een van de meest geproduceerde producten van Jeurgens. Meringue wordt gemaakt van eiwitten en suiker die in ontelbaar veel verschillende vormen, kleuren en smaken geproduceerd kan worden. Wat verder binnen het assortiment van Jeurgens valt zijn verschillende soorten crumbs die door de industrie worden gebruikt om kruimelbodems mee te maken, bokkenpootjes, kokoskoekjes en verschillende trifle sponge producten die voornamelijk voor de Engelse markt worden geproduceerd.  Om dit talrijke assortiment aan producten te kunnen produceren was het noodzakelijk voor Jeurgens om uit te breiden. Naast de productielocatie in Aarle-Rixtel is het hoofdkantoor ongeveer 5 jaar geleden verhuist naar een gloednieuw gebouw in Beek en Donk. Tevens wordt het hoofdkantoor op dit moment uitgebreid om hier de productielijnen die in Aarle-Rixtel draaien over te gaan zetten.

 Gallerij 

"Het oude receptenboek heb ik nog. In het begin deed hij alles met de hand, later kreeg hij van mijn oma een motor voor een deegmenger".