Jeurgens Biscuitfabriek heeft ook dit jaar weer een stand op de ISM in Keulen. In onze stand presenteren wij ons uitgebreide assortiment. Hierbij zullen onze lange vingers en Savoiardi niet ontbreken. Ook ons uitgebreide Meringue assortiment, zowel ons premium merk Ooomeringues als diverse tailor-made meringue producten, wordt getoond. Daarnaast zullen ook onze bokkenpoten, koffierondjes, kokoskoeken en diverse halffabrikaten (sponge discs, trifle discs, crumb) worden gepresenteerd. Wij verwelkomen u graag op onze stand voor een kopje koffie en uiteraard een lekker koekje.
Jeurgens Banket-, Biscuit- en Chocoladefabriek te Beek en Donk heeft recent David Brown Catering – een Engelse distributeur van bakkerij producten aan de industriële markt – overgenomen.
Met deze overname versterkt Jeurgens haar positie als leverancier aan de industrie in Groot Brittannië en Ierland. De productie van deze halffabricaten, veelal verwerkt in desserts/toetjes, vond al plaats bij Jeurgens. Middels deze overname neemt Jeurgens nu ook de verkoop in eigen handen.
Jeurgens in Beek en Donk heeft Ooomeringues in Wales overgenomen.
Met het Britse merk meringue (schuim), meldt de Banket-, Biscuit- en Chocoladefabriek zich in het bovenste segment van de markt. “Ooomeringues is een luxe product dat veel wordt verkocht aan speciaalzaken”, zegt Simon van der Gun van Jeurgens.
Zeven enthousiaste thuisbakkers stonden op zondag 28 september 2014 in de finale van de bakwedstrijd "Brabant bakt met Lange Vingers", georganiseerd door Culinair Centrum te Aarle-Rixtel. Na een spannende eindstrijd won uiteindelijk Evi Bakermans met het "Brabants Herfsttaartje".