
Biscuits
Jeurgens is toonaangevend met “Lange Vingers”. Wij kunnen met diverse recepturen snel inspelen op specifieke klantwensen. Met onze moderne en flexibele productie realiseren wij een zeer hoge leverperformance. Mogelijkheden zoals productie van biologische biscuit, liggen dan ook binnen ons bereik, zowel voor de consumentenmarkt als voor de industriële markt.
Meringue
Onze Meringue wordt gemaakt van een mengsel van eiwit en suiker, zonder toepassing van melkeiwitten. Eventueel kunnen kleurstoffen en aroma's worden toegevoegd.
Of u nu op zoek bent naar een ambachtelijke krans, een paasei, een kerstklokje, een chocolade baton, een nestje (met kuiken) in diverse kleuren, smaken en/of decoraties, bij Jeurgens vindt u een zeer breed en diep assortiment met Meringue. De mogelijkheden hier zijn eigenlijk onbeperkt, vandaar dat wij graag, samen met u, specifieke producten ontwikkelen voor ieder geschikt consumptiemoment. Naast consumentenproducten zijn wij ook specialist in het ontwikkelen van allerlei industriële toepassingen met Meringue.
Banket
Ambachtelijke bokkenpoten en kokoskoeken zijn sinds 2012 onderdeel van het assortiment van Jeurgens.